Det har tillkommit nya ansikten i mitt digitala utrymme, så jag tänkte att jag skulle passa på att presentera mig för er som inte känner mig och mitt företag och er som hängt med ett tag och tror att ni känner mig och mitt företag. Förhoppningsvis delar jag med mig av något som är nytt för var och en av er.

Jag bor i en traditionell röd villa med vita knutar och en underbar trädgård i Sandviken. Jag delar mitt hem med min underbara man (och ibland våra tre vuxna söner – när de kommer på besök). I trädgården (och ibland vid dåligt väder på altanen) leder jag yoga under sommarmånaderna. I vårt mysiga hus inryms även min lilla yogastudio – där jag möter er som kommer för andnings- och yogaträning.

Jag är utbildad yogalärare, SATYA-instruktör och licenserad andningscoach. Jag är också erfarenhets-professionell – en individ som inte bara delar med mig baserat på min professionella och utbildningsmässiga bakgrund, utan även ur ett personligt perspektiv. När du besöker min webbsida eller tar del av mina inlägg/händelser/reels på Instagram kommer du se att jag gärna (oftast) skapar, delar eller publicerar saker som kommer från båda dessa erfarenhetsmässiga bakgrunder.

Andning-möter-yoga-möter-närvaro-möter-utmattning-möter-nedstämdhet-möter-värk-möter-stelhet-möter-stress-möter-sensitivitet-möter-återhämtning-möter-stillhet-möter-tystnad-möter-nyfikenhet-möter-kreativitet.

Hängde du med? Ja, det kan verka som många aspekter. Men när allt kommer omkring, handlar det om hur vi, mer uppmärksamt och närvarande, kan börja se och lyssna till oss själva med kärlek och vänlighet. Om hur denna kärleksfulla vänlighet kan leda till att vi hittar kraft och möjliggörande till förändring, personlig utveckling och återhämtning. Något som så många av oss, personligen eller kollektivt, längtar efter.

Viljekraften, vår primära avsikt och motivation, […] livnär oss och skänker oss ett syfte. […] Om vi inte livnärs av något syfte driver vi bara planlöst omkring.

– ur Tystnaden: Finn din inre stillhet i en värld av brus av Thich Nhat Hanh

Jag erbjuder andnings- och yogaträning, individuellt och gruppvis, för dig eller er som vill utforska dess möjligheter för din/er hälsa, återhämtning och läkning.

Vid sidan om jobbet … jag är en läsande, nyfiken, kunskapstörstande, barfotaälskande och sökande individ. Jag har vänner och kollegor som är några av de mest fantastiska individer som vandrar på jorden.

Jag är tacksam över att du har hittat hit. Tack för att du är nyfiken på att ta del av det jag delar och att du vill vara med i det samtal som jag öppnar upp för i mitt digitala utrymme. Jag ser fram emot att möte dig och dina erfarenheter. Om vi inte tidigare har delat det digitala utrymmet hoppas jag att du säger hej i kommentarerna. Har du hängt med mig ett tag, är du varmt välkommen att säga hej igen ❤️.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här sidan använder kakor (cookies). Genom att fortsätta accepterar du vår användning av kakor.